Yeezy's for everyone

Skolan gick snabbt idag, hade bara matte och svenska vilket var superskönt. När jag kom hem koka jag te som vanligt, satte mig ner, öppnar twitter på mobilen och möts av #kanye2020 #kanye4president. Det var alltså VMA, en musikgala & när Kanye blev utdelad ett pris så berättar han att " He's running for president year 2020". Men ärligt. Is this a joke?? Fast vad vet jag? han kanske är väldigt samhällsutbildad etc. Jag är inte alls ett fan av honom ifrån de interviewer jag hört & sett. Jag KLARAR inte av honom som person. 
"I don't care what your political affiliation is.  When the President calls you a jackass, YOU FUCKED UP."  va en kommentar på en video när Obama kallar Kanye "jackass".
Har för mig att obama va med och diskutera det här; för något år sedan vann Taylor Swit ett pris under VMA. När hon har micken och tackar publiken, så kommer Kanye fram och avbryter henne och påpekar att " Beyoncé har haft bästa musikvideon genom tiderna" Liksom aa du var väl lite duktig Taylor, sen pekar han på beyone, MEN BEYONCE är såååå mkt bättre. Så respektlöst!
Aja.
 
godnatt iaf, lite segt inlägg men men, nu taggar jag till inför diagnostest i Aulan, 2 timmar imorgon..
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype